Vi er alle lærlinger

BLI EN BEDRE LEDER | Tlf. 22 500 900 | kmc@kmc.no 


Knowledge Management Consulting
Montebello terrasse 19

0379 Oslo

 

Bastian Lie-Nielsen

Bastian startet Knowledge Management Consulting – KMC as i 2001. Han har lang operativ ledererfaring og vært ansvarlig for nærmere 100 endringsprosjekter i offentlig og privat sektor - også internasjonalt  i USA, Frankrike, Nederland, UK, Sverige, Finland. Hans spesiale er måling og utvikling av kunnskapsbedrifter. Han har skrevet 3 fagbøker om tema, hvorav en av dem er oversatt til engelsk. Bastian er utdannet Siviløkonom MBA og har vært høyskolelektor II ved Handelshøyskolen BI siden 1990 - med tverrfaglig kompetanse i 12 fag. Bastian er mer interessert i det som er felles, enn det som er særegent mellom fag. Bastian skaper resultater gjennom forståelse av psykologi (hvordan mennesker handler og tenker), sosiologi (hvordan mennesker fungerer sammen) og pedagogikk (hvordan mennesker forstår, lærer, deler og anvender kunnskap). Han er sertifisert kommunikolog og hjelper  mennesker til å forstå, kommunisere og samspille for å levere. Bastian er ellers Norgesmester (1984) i skihopp for lag (Oslo), har Guinness verdensrekord i parhopp (1987) fra Holmenkollen, og var mottaker av Rotary Graduate Scholarship - for mutual understanding between nations under sine studier ved Thunderbird i USA.

Hans Mathias Thjømøe

Hans Mathias var Førsteamanuensis i Markedsføring ved Handelshøyskolen BI fra 1984 og til 2011 Deretter ett år ved Markedshøyskolen.Han er siviløkonom, har Cand Merc utdanning fra Norges Handelshøyskole og har doktorgrad i markedsføring fra Handelshøjskolen i København. Fagområder er Sponsing, Merkevarebygging, Markedsorientering, Markedsforskning, Markedskommunikasjon og Forskningsmetodikk herunder Multivariat Statistikk. 

Thjømøe har utstrakt erfaring fra næringslivet gjennom styreverv og utredningsoppdrag for tallrike norske bedrifter og også flere år i markedsavdelingen ved Lilleborg AS. Thjømøe er forfatter/medforfatter til en rekke fagbøker i markedsføring.

Thjømøe er er en pioneer innen utvikling av statistikk for sponsorer, og hvordan man kan måle sponsorobjekt opp mot ROI. (Return of Investment)


Våre assosierte partnere er:

Anne Marie Saxlund | Christian Rafn | Laila Stange | Kristoffer Eidissen | Ole Haslestad | Annie Larsen | Lise Hannevig | Anne Lise Lervåg

KMC ble startet i 2001, og ble et aksjeselskap i 2004
Sjefsredaktør Thomas Stewart i Fortune Magazine skrev allerede i 2001 en helsides artikkel om målearbeidet til Lie-Nielsen i Bates-gruppen. KMCs ekspertise bygger på dette arbeidet som i dag videreutvikles i regi av Forum for Kunnskapsledelse (KM Forum). KMC as har høyeste kredittverdighet - AAA | Gjelder 2,5% av norske aksjeselskaper | D&B Firmafakta
Maale Foelelser
Det som måles - det gjøres
 

Kontaktpersoner

$imageNode/@nodeName
Bastian Lie-Nielsen
Tel.
+47 22 500 900
Mob.
+47 91 879 068
 
$imageNode/@nodeName
Hans Mathias Tjømøe
Tel.
+47 22 500 900
Mob.
+47 90 836 790
 
$imageNode/@nodeName
Kristoffer Eidissen
Tel.
+47 22 500 900
Mob.
+47 94839251
 
$imageNode/@nodeName
Assosierte partnere
Tel.
22 500 900